16:05 02.08.2018

Можливості оскарження рішення щодо Холодницького досить обмежені, але НАБУ "цим не обмежиться" - Ситник

1 хв читати
Можливості оскарження рішення щодо Холодницького досить обмежені, але НАБУ "цим не обмежиться" - Ситник

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник зазначає, що рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) не звільняти керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького буде складно оскаржити, але НАБУ "не обмежиться цим і буде рухатися далі".

"Були фактичні дані, ми на них відреагували відповідно до закону і направили матеріали до компетентних органів. Це, на жаль, не антикорупційне бюро, це Генеральна прокуратура і Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів. Рішення ви знаєте. Можливості для оскарження цього рішення досить обмежені. Але, звичайно, НАБУ не обмежиться тим, що сталося, і буде просуватися далі", - сказав він на прес-конференції у четвер у Києві.

Як повідомлялося, 26 липня КДКП рекомендувала винести догану і не звільняти керівника САП Н.Холодницького із займаної посади за скоєний дисциплінарний проступок.

Копії рішення мають бути передані самому Н.Холодницькому, генпрокурору України Юрію Луценку та директору НАБУ А.Ситнику.

Це рішення може бути оскаржене в адміністративному суді або у Вищій раді правосуддя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА