16:15 01.08.2018

Підприємці перекрили дорогу під Одесою

1 хв читати
Підприємці перекрили дорогу під Одесою

Група із кількох десятків підприємців уже вдруге за середу перекрила дорогу в районі смт Авангард Одеської області неподалік від промринку "7-й кілометр".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" самі підприємці, на такий крок вони пішли через те, що напередодні до Одеси прибули співробітники ДФС із Києва, які, маючи в розпорядженні постанови суду, спробували вилучити зі складів нібито крадений товар.

При цьому, за словами підприємців, у представлених документах немає детального опису, який конкретно товар було вкрадено. Відомо лише, що йдеться про тканини. І на фотографіях, які мають правоохоронці, просто зображені рулони тканини, яку продають по всьому ринку, і вона є на багатьох складах.

Підприємці запевняють, що вже стикалися з такою ситуацією три роки тому, коли правоохоронці під таким самим приводом вилучили фуру тканини, і до цього часу її не повернули. Тому вимагають, щоб до них прибули інші правоохоронці, щоб розібратися в ситуації.

При цьому в Головному управлінні Державної фіскальної служби України в Одеській області агентству "Інтерфакс-Україна" не змогли прокоментувати ситуацію, порекомендувавши звернутися до центрального апарату.

За даними джерела агентства "Інтерфакс-Україна", ситуація пов'язана з крадіжкою 35-37 контейнерів з Одеської митниці, які раніше було заарештовано в рамках кримінального провадження.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придніпровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

Рятувальники ліквідують пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Одещини, на площі 8000 кв. м

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА