18:12 31.07.2018

Вбивцю учасника АТО Олешка затримано під Мелітополем

2 хв читати
Вбивцю учасника АТО Олешка затримано під Мелітополем

Вбивцю учасника антитерористичної операції і самооборони м. Бердянськ Запорізької області Віталія Олешка (позивний "Сармат") затримано біля м. Мелітополь Запорізької області, повідомляє радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

"Деякий час тому біля Мелітополя в результаті оперативно розшукових заходів було затримано вбивцю Віталія Сармата. Деталі незабаром на офіційних джерелах", - написав Р.Форостяк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також про затримання вбивць В.Олешка повідомляє журналіст Юрій Бутусов. Він навів деякі подробиці затримання. "Поліція затримала групу кілерів, які вбили сьогодні вдень Віталія Олешка в Бердянську. Машину, в якій перебували четверо чоловіків, було перехоплено біля села Приморське Запорізької області, кілери намагалися сховатися, але їх затримали і вже встигли провести упізнання.

Свідок злочину проти Віталія Олешка, його друг Андрій Маджар упізнав вбивцю, його впізнали й інші свідки", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook. За словами Ю.Бутусова, "це однозначно замовне вбивство, діяла ціла група". Як повідомлялося, невідомий у вівторок близько 12:30 застрелив у Бердянську місцевого жителя, учасника АТО. Від отриманого поранення потерпілий помер. У соцмережах з'явилися повідомлення, що вбитий - доброволець батальйону Нацгвардії "Донбас", учасник самооборони Бердянська Віталій Олешко (позивний "Сармат"). На його сторінці у Facebook з'явилися співчуття, а також відео іншого користувача соцмережі з місця вбивства.

Про вбивство чоловіка написав у своїй сторінці в соцмережі Facebook і журналіст Юрій Бутусов: "У Бердянську було застрелено Віталія Олешка, позивний "Сармат", доброволець батальйону НГУ "Донбас", учасник самооборони Бердянська, кавалер ордена "За мужність" 3-го ступеня, учасник боїв за Іловайськ, який пройшов російський полон. Посеред білого дня в кафе, де Віталій сидів зі своєю дружиною і другом, зайшов убивця з мисливською рушницею і вистрелив "Сармату" в спину". За наказом першого заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна на території Запорізької та Донецької областей введено в дію оперативний план "Сирена".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА