16:07 31.07.2018

"Укроборонпром" звільнив директора Миколаївського бронетанкового заводу за затримку із виплати зарплати

1 хв читати
"Укроборонпром" звільнив директора Миколаївського бронетанкового заводу за затримку із виплати зарплати

Держконцерн "Укроборонпром" звільнив директора ДП "Миколаївський бронетанковий завод" (НБТЗ), що входить до держконцерну, Миколу Істріна, за затримку у виплаті заробітної плати на підприємстві, повідомила у вівторок прес-служба держконцерну.

Як уточнює прес-служба, на сьогоднішній день у НБТЗ накопичено борг з виплати зарплати за два місяці через прострочену кредиторську заборгованість за договорами з Міністерством оборони. "Це призвело до того, що Державна казначейська служба не погоджує платежі за поточними договорами з Міноборони", - наголошується в повідомленні.

"Неналежне виконання державного оборонного замовлення в умовах, коли в країні триає війна - неприпустимо. Це завдає прямої шкоди не лише обороноздатності України, а й самому підприємству, що залишається без цінних фахівців через затримки заробітної плати. З огляду на те, що таке неефективне керівництво підприємством призведе до ще більших проблем, я прийняв рішення звільнити Миколу Кістріна з посади", - цитує прес-служба гендиректора "Укроборонпрому" Павла Букіна.

ДП "Миколаївський бронетанковий завод" забезпечує проведення на постійній основі планових ремонтів і модернізації БРДМ-2, БТР-70, БТР-80. Також підприємство розробило низку модифікацій бронетехніки. Серед них - командно-штабна БТР-70 Ді-02 "Світязь", створена в рамках створення Єдиної автоматизованої системи управління (ЄАСУ) ЗС України і перебуває на озброєнні української армії. Також завод здійснює розробку нової броньованої розвідувально-дозорної машини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА