09:55 31.07.2018

ДСНС України вживатиме всіх необхідних заходів для безпечного святкування Рош Гашана

2 хв читати
ДСНС України вживатиме всіх необхідних заходів для безпечного святкування Рош Гашана

У межах компетенції Держслужба України з НС вживатиме всіх необхідних заходів, щоб гарантувати безпеку прочанам-хасидам під час святкування Рош Гашана - Нового року за юдейським календарем, запевнив посла Ізраїлю в Україні Еліава Бєлоцерковські керівник ДСНС Микола Чечоткін.

"Так, ДСНС спільно з місцевими органами влади, Національною поліцією, Службою безпеки України розробила комплекс заходів взаємодії на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж, а також план реагування. Зокрема, в період проведення заходів увесь Черкаський гарнізон перебуватиме в посиленому режимі готовності. З 5 по 14 вересня в м. Умані буде розгорнуто зведений загін у складі 110 членів особового складу та 22 одиниць пожежно-рятувальної техніки, водолазне відділення, хімічна та піротехнічна групи", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті ДСНС у вівторок уранці за підсумками зустрічі М.Чечоткіна з Є.Бєлоцерковські.

Крім того, традиційно в місцях масового перебування паломників цілодобово чергуватимуть рятувальники. Щоб запобігти виникненню пожеж та іншим надзвичайним подіям, було також проведено перевірку протипожежного та техногенного стану об'єктів, де прогнозується велике скупчення людей: зокрема будівлі над похованням рабі Нахмана, синагоги та навчального центру. Також в Умані чергуватиме медичний вертоліт.

"Загалом сили та засоби ДСНС готові гарантувати пожежну безпеку брацлавських хасидів під час святкування Рош Гашана", - йдеться в повідомленні ДСНС.

У свою чергу Є.Бєлоцерковські зауважив, що захід, який щорічно збирає в Умані паломників із різних країн, є найбільшим у світі заходом за межами Ізраїлю.

"Стабільність наших відносин підтверджується нашим плідним багаторічним співробітництвом. Літаки, які ви відправили на допомогу Державі Ізраїль для ліквідації пожеж у 2016 році, а також гарантування безпеки під час щорічного паломництва - дають упевненість, що у вас є достатньо досвіду для вирішення проблем, які можуть виникнути цього року", - наголосив він.

Десятки тисяч паломників прибудуть до Умані для святкування юдейського Нового року в період з 5 по 14 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен зустрівся з представниками Фонду DEJURE та Центру протидії корупції

МВС повідомило про 21 пораненого внаслідок учорашнього обстрілу Харкова

На харківському напрямку в районах Лук'янців і Вовчанська ЗСУ перемістилися на більш вигідні позиції, бої тривають - Генштаб

У Києві на вул. Антоновича частково відновлено рух транспорту після пошкодження тепломагістралі - КМДА

Кулеба провів зустріч із міністрами опозиційного уряду Лейбористської партії Великої Британії

Аварійні відключення світла населенню пов'язані зі значним зростанням споживання - голова "Укренерго"

Кулеба і Блінкен провели перший раунд переговорів у Києві в піцерії "Veterano Pizza"

Умєров в Анкарі обговорив із турецьким колегою співпрацю у сфері оборони, ситуацію на фронті та регіоні Чорного моря

Аварійні відключення світла застосовуватимуться в Україні з 21:00 до 24:00 вівторка

Захист України від корупції має бути таким же сильним, як і її військова оборона

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА