19:10 28.07.2018

Двоє українських бійців загинули, ще двоє поранені в суботу на Донбасі

2 хв читати
Двоє українських бійців загинули, ще двоє поранені в суботу на Донбасі

Двоє українських бійців загинули, ще двоє поранені в суботу на Донбасі, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил (ООС).

"Удень, використовуючи режим припинення вогню, ворог силами диверсійно-розвідувальної групи в складі до 15 бойовиків, здійснив спробу захопити позиції одного з підрозділів поблизу населеного пункту Кримське. ... Наші захисники, які виконували завдання на спостережному посту, прийняли бій з противником, який майже вчетверо перевершував наші сили. ... Вони забезпечили підхід резервної групи підрозділів на чолі з командиром роти. Отримавши рішучу відсіч, противник під щільним вогнем наших захисників відійшов під прикриттям своєї артилерії. Їхній відхід був відрізаний вогнем мінометного підрозділу Об'єднаних сил. Завдяки чітким і злагодженим діям підрозділів противник зазнав значних втрат - до 4 убитими і 6 пораненими...На жаль, під час майже двогодинного бою, ми втратили двох синів України і ще двоє були поранені", - йдеться в повідомленні ООС у суботу.

Об'єднані сили, підкреслюється в повідомленні, дотримуються Мінських домовленостей і режиму припинення вогню, "але сьогодні ще раз нагадали російсько-окупаційним військам, що у разі загрози життю наших військовослужбовців, готові дати жорстку і неминучу відсіч".

Протягом поточної доби, з 7.00 до 18.00 російські окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню. Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил біля населених пунктів Кримське, Авдіївка, Павлопіль і Лебединське, повідомляє штаб ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли селище на Харківщині, поранені четверо співробітників амбулаторії - поліція

У Миколаєві - троє постраждалих від ударів РФ

Зеленський з огляду на ситуацію на Харківщині доручив перенести всі міжнародні заходи за його участю та опрацювати нові дати проведення

На харківському напрямку противник намагається закріпитися на досягнутому рубежі та здійснює перегрупування - Генштаб ЗСУ

Держприкордонслужба України рекомендує для перетину кордону з Польщею використовувати ПП "Смільниця", "Грушів" та "Угринів"

У Миколаєві два прильоти - обладміністрація

В Україні в четвер буде прохолодно, у п'ятницю розпочнеться потепління, місцями короткочасні дощі

ТЧХУ продовжує евакуацію жителів населених пунктів, розташованих на лінії вогню противника в Харківській області

У Миколаєві пролунав вибух - мер

БЕБ здійснює 24 одночасні обшуки на виробництвах чотирьох виробників сигарет, яких підозрюють у незаконних діях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА