18:00 26.07.2018

Поліція розшукує розбійників, які напали на ювелірний магазин у Дінці Харківської області

1 хв читати

Поліція розшукує трьох невідомих, які ввірвалися до ювелірного магазину в смт Донець (Харківська обл.) і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи грошима в сумі близько 17 тис. грн та ювелірними виробами загальною вартістю понад 300 тис. грн.

"Встановлено, що після скоєння розбійного нападу зловмисники зникли з місця злочину на автомобілі Volkswagen Golf III. Для розшуку зловмисників було введено оперативний план "Сирена", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За інформацією поліції, двоє нападників приблизно однакового зросту - 180-185 см. Один - міцної статури, був одягнений у камуфляжну куртку, чорні штани, кросівки чорного кольору з білими смужками, панаму блакитного кольору, на обличчі - гумова маска. Другий - середньої статури, був одягнений у сорочку з довгим рукавом, брюки бежевого кольору, чорні кросівки, чорний капелюх з емблемою NY, на обличчі була хустка. На лівій руці у нього татуювання. Третій нападник - трохи нижче (175-180 см), міцної статури. Був одягнений у сорочку з довгим рукавом блакитного кольору, чорні штани, чорні чоботи, панаму блакитного кольору, на обличчі - маска.

Поліція просить усіх, хто має будь-яку інформацію стосовно розшукуваних, повідомити зручним для них способом.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА