13:06 25.07.2018

Москалькова має намір відвідати ув'язненого, громадянина України

1 хв читати
Москалькова має намір відвідати ув'язненого, громадянина України

Уповноважений із прав людини в РФ у середу відвідає в'язницю "Володимирський централ", де на прохання української колеги Людмили Денісової відвідає ув'язненого - громадянина України.

"Там перебуває громадянин України, стосовно якого мене просила уповноважений із прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова, я маю відвідати його, послухати його претензії до умов утримання, якщо такі є, й інші вимоги, і за необхідності вжити заходів", - сказала Т .Москалькова журналістам на форумі "Территория смыслов на Клязьме".

Вона зазначила, що до неї надходили скарги з "Володимирського централу", однак вони не були пов'язані із застосуванням насильницьких дій.

"Як правило, до нас звертаються засуджені з "Володимирського централу" щодо документів, пов'язаних зі слідчими органами. Люди вважають, що їх незаконно засудили або дали дуже високу міру покарання", - додала уповноважений.

Раніше уповноважений із прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова заявила, що їй відмовили в можливості відвідати у в'язниці "Володимирський централ" громадянина України Миколу Карпюка, який відбуває там покарання.

М.Карпюк засуджений у 2016 році судом міста Грозного.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА