19:38 24.07.2018

У Міноборони України скоротять частину військових посад

1 хв читати
У Міноборони України скоротять частину військових посад

Частину військових посад у Міністерстві оборони України буде скорочено, співробітники зможуть залишитися працювати цивільними особами або перевестися до інших органів управління.

Як повідомляється у вівторок на сайті оборонного відомства, таке рішення прийняв міністр Степан Полторак, озвучив його перший заступник Іван Руснак на відповідній нараді.

"У Міністерстві залишиться певна кількість військових посад, які узгоджені з керівниками департаментів та управлінь. Решта стануть цивільними. Для кожного військовослужбовця, чия посада стає цивільною, - це питання вибору. Ті, хто прийняв рішення залишитися на військовій службі, зможуть продовжити військову кар'єру в Генштабі, інших органах управління, вищих військових навчальних закладах", - зазначив він.

Водночас посади, які трансформують у цивільні, будуть пріоритетними для тих, хто прийняв рішення звільнитися з військової служби.

При цьому І.Руснак не озвучив ні термінів реалізації рішення міністра, ні кількості військових посад, які буде скорочено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА