19:38 22.07.2018

На КПВВ "Мар'їнка" затримано жителя Донецька з документами "ДНР"

1 хв читати
На КПВВ "Мар'їнка" затримано жителя Донецька з документами "ДНР"

На контрольно-пропускному пункті "Мар'їнка" правоохоронці затримали прихильника "ДНР" з виявленими у нього документами з символікою ДНР, а також спробу дати хабар українським військовим в розмірі 1 тис.грн за нерозголошення інциденту, повідомив прес-центр штабу Об'єднаних сил.

"У неділю, 22 липня, на КПВВ "Мар'їнка" співробітники управління оперативного забезпечення ГУ ДФС в Донецькій області спільно з працівниками Державної прикордонної служби України зі складу Об'єднаних сил при огляді автомобіля Toyota Corolla виявили схованку, де знаходилися документи з символікою "ДНР", оформлені на жителя Донецька громадянина К", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, серед виявлених документів правоохоронці знайшли службове посвідчення "Міжнародна національно-патріотична і спортивно-оборонна організація ДНР "Козацтво ДНР", знак якості "Народний контролер громадського руху "Донецька республіка" і членський квиток громадського руху "Донецька республіка".

Крім того, затриманий запропонував хабар в розмірі 1тис.грн співробітникам Державної фіскальної служби і Державної прикордонної служби за нерозголошення даного інциденту.

Факт пропозиції надання громадянином К. неправомірної вигоди в розмірі 1тис.грн. задокументований. Матеріали за даним фактом правоохоронці передали співробітникам Національної поліції для прийняття рішення за ст.369 Кримінального кодексу України

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА