15:04 20.07.2018

ДТП на Житомирщині: загинули 10 осіб, ще 10 травмовані, двоє дітей в реанімації

1 хв читати

Двох дітей, які постраждали в ДТП у Житомирській області, госпіталізовано до реанімації у тяжкому стані, повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Станом на 13:30 відомо, що серед травмованих двоє дітей: дівчинка, 2007 р. н., жителька с. Гульськ Новоград-Волинського району; хлопчик, на вигляд 13 років. Діти у тяжкому стані госпіталізовані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні", - йдеться в повідомленні поліції.

Окрім того, за даними поліції, до медзакладу Житомира доставлено постраждалих у ДТП: мешканку Ружинського району Житомирської області, 1993 р. н., жителя Новоград-Волинського району, 1963 р. н., жителя Коростеня, ще одну жінку, особу якої встановлюють.

В обласній поліції агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що в ДТП загинули 10 осіб, ще 10 дістали травм.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич на сторінці у Facebook повідомив, що постраждалим і сім'ям загиблих у ДТП надається вся необхідна допомога. "Усі постраждалі перебувають у чотирьох медичних закладах", - зазначив він.

Як повідомлялося, 20 липня, близько 10:40 у Житомирській області на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення маршрутного автобуса і великогабаритної вантажівки, внаслідок чого загинули 10 осіб, ще 10 госпіталізували з різними травмами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА