14:40 17.07.2018

Джордж Клуні став найбільш високооплачуваним актором, що не знявся за рік у жодному фільмі

2 хв читати
Джордж Клуні став найбільш високооплачуваним актором, що не знявся за рік у жодному фільмі

Американський актор, режисер і продюсер Джордж Клуні заробив більше всіх своїх колег за 12 місяців з червня 2018 року - $239 млн до вирахування податків, йдеться в дослідженні Forbes.

При цьому наголошується, що Дж.Клуні не знімається в кіно з 2016 року, хоча в минулому році вийшов фільм "Субурбікон" з Меттом Деймоном і Джуліанною Мур, де він виступив як режисер.

Основну частину коштів Дж.Клуні заробив на продажу преміального бренда текіли Casamigos британської компанії Diageo Plc за $1 млрд. Casamigos була заснована в 2013 році трьома бізнесменами, зокрема й Дж.Клуні, і стала найбільш швидкозростаючим брендом елітної текіли в США.

Найбільш високооплачуваною знаменитістю в минулому році став боксер Флойд Мейвезер, який заробив $275 млн за бій з майстром змішаних єдиноборств Конором Макгрегором. Його сукупний річний дохід становив $285 млн.

На третьому місці - модель Кайлі Дженнер, молодша з сестер Кардаш'ян. Головну частку її заробітку ($ 166,5 млн) становить продаж косметики під брендом Kylie.

Четверте місце посіла відома в США телеведуча Джуді Шейндлін, яка понад 20 років веде шоу "Суддя Джуді". У минулому році вона продала телеархів шоу за $100 млн, і в сукупності її дохід становив $147 млн.

На п'ятому місці в списку - актор Дуейн "Скеля" Джонсон. Колишній реслер знявся в трьох фільмах у 2017 році і в двох - цьогоріч, завдяки чому заробив $124 млн.

До десятки найбільш високооплачуваних знаменитостей також входять рок-музиканти з груп U2 та Coldplay, футболісти Ліонель Мессі і Кріштіану Роналду, а також співак Ед Ширан.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА