14:30 13.07.2018

Суд переніс на 20 липня розгляд повторного клопотання прокуратури щодо домашнього арешту глави району Харкова

2 хв читати

Червонозаводський суд Харкова переніс на п'ятницю, 20 липня, розгляд повторних клопотань прокуратури стосовно обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту і відсторонення від виконання службових обов'язків глави Новобаварського району міста Тетяни Цибульник, підозрюваної у недекларуванні коштовностей на понад 600 тис. грн .

"Підозрювана до суду не з'явилася. Її адвокат надав суду довідку про те, що її підзахисна перебуває в лікарні. Засідання перенесли на 20 липня", - повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області в п'ятницю.

Як повідомлялося 21 червня 2018 року слідчі прокуратури Харківської області повідомили про підозру у декларуванні недостовірної інформації (ст. 366-1 Кримінального кодексу України) главі адміністрації Новобаварського району Харкова Тетяні Цибульник.

"За даними слідства, йдеться про коштовності вартістю понад 600 тис. грн. Зазначені цінності було вилучено під час обшуку в рамках розслідування кримінального провадження. Відповідно до закону України "Про запобігання корупції" суб'єкт декларування зобов'язаний зазначити в декларації відомості про цінне рухоме майно, вартість якого перевищує 100 прожиткових мінімумів. Водночас у декларації глави адміністрації ні за 2016, ні за 2017 роки даних про ювелірні вироби на зазначену суму немає", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Прокуратура звернулася до суду з клопотаннями стосовно обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту і відсторонення глави адміністрації від виконання службових обов'язків на час проведення слідства.

22 червня Т.Цибульник заявила журналістам, що не володіє такими дорогими прикрасами і вважає пред'явлену їй підозру спробою дискредитувати міського голову Геннадія Кернеса і членів його команди.

27 червня прокуратура відкликала обидва клопотання, пославшись на те, що Харківська міськрада не відповіла на запит слідчого, направлений 19 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА