07:15 11.07.2018

Прокуратура розслідує побиття поліцейським пасажира в столичному метро

1 хв читати
Прокуратура розслідує побиття поліцейським пасажира в столичному метро

Київська місцева прокуратура почала кримінальне провадження за фактом побиття поліцейським чоловіка в столичному метро, повідомила прес-служба прокуратури м.Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №7 розпочате кримінальне провадження за фактом можливих неправомірних дій з боку столичного поліцейського в зв'язку з інцидентом, який стався 8 липня 2018 на станції метро "Контрактова площа", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що 23-річний співробітник управління поліції в метрополітені Головного управління Національної поліції в м.Київ, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував стосовно громадянина, який в цей час знаходився на пероні зазначеної станції, заходи фізичного впливу та спецзасоби.

За даним фактом місцева прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЕРДР) відомості за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень).

Також зазначається, що керівництво столичного главку поліції проведе службову перевірку щодо поліцейського. Результати перевірки будуть долучені до матеріалів кримінального провадження.

"Досудове розслідування триває, проводяться необхідні першочергові слідчі (розшукові) дії з метою об'єктивного з'ясування всіх обставин події", - підсумували в столичній прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА