07:14 05.07.2018

У Сумській області розкрито потрійне вбивство

1 хв читати
У Сумській області розкрито потрійне вбивство

У Сумській області правоохоронці розкрили потрійне вбивство, повідомила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"У Краснопільському районі Сумської області 2 липня 2018 виявлено занедбані автомобілі "Renault Trafic" і "Volkswagen LT", в салоні яких були сліди крові, а поблизу знайдено 11 стріляних гільз. Під час огляду транспортних засобів вилучено документи, що належать трьом жителям Запорізької області", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в той же час в озері неподалік с.Лозова Краснопільського району знайдено велику кількість чоловічого одягу, в тому числі з кульовими отворами і слідами крові, взуття та документи.

Під час слідства з'ясувалося, що троє жителів Запорізької області того дня планували перевезти поза пунктом пропуску в Краснопільському районі на територію Російської Федерації запчастини до сільськогосподарської техніки.

Правоохоронці затримали 41-річного жителя смт Краснопілля і 36-річного сумчанина, причетних до зникнення жертв. У зловмисників виявили три золоті і один срібний ланцюжки, порожні і повні пляшки з-під оцту, гільзи і кулі різного калібру.

Затриманим оголосять про підозру за п.1, 6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство трьох осіб з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

Блінкен не виключає нових санкцій проти компаній КНР за підтримку ОПК Росії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА