21:50 03.07.2018

У Києві біля ресторану невідомий застрелив чоловіка, введено оперативний план щодо затримання стрільця

2 хв читати
У Києві біля ресторану невідомий застрелив чоловіка, введено оперативний план щодо затримання стрільця

У Голосіївському районі Києва невідомий стріляв у чоловіка, постраждалий помер у лікарні, повідомив відділ комунікації столичної поліції.

У повідомленні зазначено, що це сталося біля ресторану на вул. Антоновича (Горького).

"Постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізували. Йому надають необхідну медичну допомогу. Зловмисник із місця події утік", - наголосили в поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють обставини інциденту, спілкуються зі свідками та очевидцями, а також оглядають місце злочину.

Пізніше відділ комунікації поліції Києва повідомив, що, за попередньою інформацією, зловмисник вистрілив у чоловіка, а коли той упав, зробив ще кілька пострілів. На місці вилучили стріляні гільзи, імовірно від пістолета Макарова.

Особу потерпілого, 1988 року народження, встановлено. Його у важкому стані доправили до лікарні. Як стало відомо пізніше, постраждалий помер.

У Києві введено оперативний план щодо розшуку та затримання стрільця: зі слів свідків, це чоловік кавказької зовнішності, 30-35 років, одягнений у чорну куртку, при собі має вогнепальну зброю.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини та мотиви злочину.

За інформацією начальника Головного управління Нацполіції в Києві Андрія Крищенка, зловмисник сховався у дворах, є прикмети автомобіля, який він використовував.

"Поліція відпрацьовує низку версій, безперечно, одна з версій - це замовне вбивство. Ми можемо говорити, що зловмисників було щонайменше двоє, оскільки стрілець вийшов з автомобіля, який з місця події зник", - розповів він.

За словами начальника ГУ Нацполіції в Києві, постраждалий помер у лікарні, у нього численні вогнепальні поранення, але остаточні висновки дасть судово-медична експертиза.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

За добу на Харківщині внаслідок обстрілів загинули 12 мирних жителів - Синєгубов

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, вісім поранених

Ворог атакував Полтавську та Дніпропетровську область БПЛА

На Львівщину залетіли три ворожі БПЛА, усі ліквідовані - Козицький

ППО в ніч на п'ятницю знищила 29 ворожих "шахедів" у межах чотирьох областей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА