08:04 24.06.2018

Трамп назвав спільні з Південною Кореєю навчання дорогими "військовими іграми"

1 хв читати
Трамп назвав спільні з Південною Кореєю навчання дорогими "військовими іграми"

Президент США Дональд Трамп заявив, що півтора року виступав проти проведення військових навчань з Південною Кореєю оскільки вони стоять "ціле багатство", про це він розповів в інтерв'ю TBN.

"Ми відправляємо наші бомбардувальники з Гуаму (острів на заході Тихого океану, на якому розташована військова база США) ... вони скидають бомби, потім повертаються на Гуам і летять вдруге. Це безумство. Ми витрачаємо десятки мільйонів, сотні мільйонів на ці військові ігри", - сказав Трамп.

Він додав, що Південна Корея не платить США за проведення цих маневрів, підкресливши, що виступав проти них тривалий час. Трамп заявив, що, по-перше, ці навчання дуже провокаційні.

"А по-друге, хто хоче витрачати стільки грошей?", - уклав президент США.

Вашингтон 23 червня оголосив про припинення на невизначений термін проведення декількох програм з військового обміну і навчань з Сеулом для дотримання досягнутих з Пхеньяном домовленостей.

Перша зустріч лідерів США і КНДР відбулася 12 червня в Сінгапурі. За її підсумками сторони підписали декларацію, в якій наголосили на необхідності денуклеаризації Північної Кореї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА