19:05 20.06.2018

Жінку, яка викрала немовля з дитсадка на Оболоні, суд засудив до 2 років обмеження волі

2 хв читати
Жінку, яка викрала немовля з дитсадка на Оболоні, суд засудив до 2 років обмеження волі

Оболонський районний суд м. Києва засудив 21-річну жінку, яка викрала двомісячну дитину біля дитячого садка на столичній Оболоні, до обмеження волі терміном на 2 роки.

"Під час судового розгляду обвинувачувана повністю визнала свою провину в скоєнні злочину і просила суд звільнити її від відбування покарання зі встановленням випробувального терміну", - повідомила прокуратура м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Державний обвинувач, враховуючи обставини справи, тяжкість скоєного злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, а також особу обвинуваченої, просив суд призначити їй покарання у вигляді реального позбавлення волі терміном на 2 роки.

"Однак суд першої інстанції ухвалив рішення, яким засудив зловмисницю до обмеження волі терміном на 2 роки", - зазначено в повідомленні прокуратури.

Зазначається, що після вивчення судового рішення місцева прокуратура вирішить питання про можливість внесення апеляційної скарги на цей вирок до Апеляційного суду м. Києва.

Як повідомлялося, 20 жовтня 2017 року 20-річна киянка таємно викрала з дитячого садка в Оболонському районі столиці двомісячну дитину, яку в колясці залишив біля входу батько.

Наступного дня викрадачку затримали в с. Новосілки Вишгородського району Київської області. Дитину в задовільному стані повернули батькам. Свій вчинок жінка пояснила бажанням залишити дитину собі й видавати за свою.

За результатами досудового слідства 22 лютого 2018 року обвинувальний акт стосовно жінки було направлено до Оболонського районного суду м. Києва для розгляду по суті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

Блінкен не виключає нових санкцій проти компаній КНР за підтримку ОПК Росії

Кулеба: Кожна затримка в постачанні зброї призводить до невдач на фронті

Стефанчук і Ердоган обговорили звільнення військовополонених і цивільних, утримуваних РФ

Фіцо перебуває в критичному стані

Окупанти завдали удару по Полтавщині двома ракетами, постраждалих немає - голова ОВА

Парламент Естонії підтримав закон про використання заморожених активів РФ на користь України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА