10:30 12.06.2018

CNN розкрив зміст підписаного Трампом і Кімом документа

2 хв читати
CNN розкрив зміст підписаного Трампом і Кімом документа

Офіційно зміст документа, підписаного в Сінгапурі Дональдом Трампом і Кім Чен Ином не розкривається. Однак його текст розгледіли на фотографіях з підписання, пише CNN.

Фотографія на церемонії підписання була зроблена репортером AFP. На ній Трамп тримає папку з угодою розворотом до журналістів, що дозволяє побачити сам текст документа.

«Переконані, що становлення нових відносин між США і КНДР буде внеском в мир і процвітання на Корейському півострові і в усьому світі і визнаємо, що взаємна довіра може допомогти в денуклеаризації Корейського півострова», - йдеться в преамбулі декларації.

Основна частина угоди складається з чотирьох пунктів. Перший з них говорить про прихильність двох країн до встановлення нових взаємин. У другому пункті Кім Чен Ин і Трамп заявили про те, що США і КНДР будуть прихильні до встановлення миру на Корейському півострові. Третій пункт підкреслює важливість Пханмунджомского, угоди, підписаної в кінці квітня лідерами США і КНДР для процесу денуклеаризації регіону. Четвертий пункт присвячений пошуку та ідентифікації останків військовополонених і зниклих без вести в роки Корейської війни.

Переговори Дональда Трампа і Кім Чен Ина в Сінгапурі стали першою в історії зустріччю лідерів США і КНДР. Лідери країн позитивно оцінили підсумки саміту. Кім Чен Ин заявив, що глави країн «вирішили залишити минуле позаду» і підписали «історичний документ». Президент США в свою чергу назвав зустріч «фантастичною» і дав високу оцінку самому Кім Чен Ину. «Він гідний парламентер. Він говорить від імені свого народу. Я дізнався, що він дуже обдарована людина. Я також з'ясував, що він дуже любить свою країну », - розповів Трамп після зустрічі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА