11:52 10.06.2018

У ДТП в Києві постраждало 5 осіб

1 хв читати

У ніч на неділю на Позняках у Києві в дорожньо-транспортній пригоді постраждало п'ятеро осіб, четверо з яких були госпіталізовані, повідомляє інтернет-портал dtp.kiev.ua.

"У ніч на 10 червня в Києві на перетині вулиці Здолбунівської та Григоренка сталася ДТП. Зіткнулися Renault Logan і Chevrolet Aveo. Аварія сталася близько 03:30", – йдеться в повідомленні на сторінці порталу в Фейсбук у неділю вранці.

За словами співробітників патрульної поліції, Renault їхав вулицею Григоренка з боку проспекту Бажана, а Chevrolet рухався Здолбунівською з боку вулиці Ревуцького. На перетині вулиці Здолбунівської та Григоренка автомобілі зіткнулися. Обидві машини зазнали серйозних пошкоджень. Від удару Renault вилетів на тротуар.

"Унаслідок аварії четверо людей госпіталізовані. Всі вони їхали у Logan . Також по допомогу до медиків зверталася дівчина-пасажир Aveo, проте госпіталізація не знадобилася", – йдеться в повідомленні.

Водночас з'ясувалося, що водій Chevrolet їздив з тимчасовими правами, оскільки раніше його впіймали п'яним за кермом. Чи перебували водії автомобілів у нетверезому стані — з'ясує експертиза.

На місці працювали патрульна поліція, п'ять бригад медиків та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА