07:23 09.06.2018

Суд взяв під варту пенсіонера, підозрюваного в розбещенні 9-річної дівчинки в Куп'янську

1 хв читати
Суд взяв під варту пенсіонера, підозрюваного в розбещенні 9-річної дівчинки в Куп'янську

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу 67-річному місцевому жителю, якого підозрюють у незаконному позбавленні волі і розбещенні 9-річної дівчинки.

"Куп'янський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для 67-річного місцевого жителя, підозрюваного в незаконному позбавленні волі і розбещенні дитини", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, співробітники Куп'янського відділу поліції затримали 67-річного місцевого жителя, який кілька днів утримував 9-річну дівчинку в закритому приміщенні котельні підприємства, на якому працював охоронцем.

"Дівчинку передали матері, з нею працюють лікарі та психологи. Слідчі уже поспілкувалися з дитиною, її свідчення стали підставою для відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Затриманому також інкримінують скоєння злочину за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Як встановили правоохоронці, затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення малолітніх.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА