13:42 08.06.2018

Держкомтелерадіо заборонило ввезення в Україну книжки російського письменника Казанцева "Антикварщики"

1 хв читати
Держкомтелерадіо заборонило ввезення в Україну книжки російського письменника Казанцева "Антикварщики"

Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заборонив ввезення в країну книжок російського письменника Кирила Казанцева "Антикварщики" через пропаганду в ній держави-агресора.

"Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про надання відмови ТОВ "Форс Україна" у видачі дозволу на ввезення з території держави-агресора книги Кирила Казанцева "Антикварщики" в кількості 2 тис. екземплярів (видавець - ТОВ "Видавництво "Е", м. Москва)", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо.

Зазначено, що відмову видано на підставі негативного висновку експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України.

Зокрема, експерти визнали, що зазначений твір пропагує органи влади та представників органів влади держави-агресора, прославляє діяльність правоохоронних органів держави-агресора, а отже, не відповідає критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України.

На сьогодні в переліку заборонених для ввезення в Україну книжок перебувають 52 заборонені видання. Раніше Держкомтелерадіо скасувало заборону на ввезення в Україну книжки російського біблеїста Андрія Десницького "Христианство. Настоящее. Россия, XXI век".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА