10:43 07.06.2018

Борис Ложкін став віце-президентом Всесвітнього єврейського конгресу

2 хв читати
Борис Ложкін став віце-президентом Всесвітнього єврейського конгресу

Бізнесмен та інвестор Борис Ложкін, який нещодавно очолив Єврейську конфедерацію України, увійшов до виконавчого комітету Всесвітнього єврейського конгресу і став його віце-президентом. Про це Ложкін повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«На цьому тижні вперше взяв участь в роботі виконавчого комітету World Jewish Congress. Увійти в цю глобальну організацію і стати її віце-президентом - велика честь для мене», - написав Ложкін.

Виконавчий комітет Всесвітнього єврейського конгресу збирається двічі на рік для обговорення нагальних проблем, що стоять перед єврейською спільнотою по всьому світу.

Цього року зустріч проводилася в Празі. Як зазначив Ложкін, основною темою обговорення стала боротьба зі зростаючими проявами антисемітизму - в тому числі і в політичних партіях по всьому світу.

«Як відзначали учасники в своїх доповідях, сьогодні ми є свідками глобального процесу радикалізації політичного спектру і виникнення трикутника екстремальних ідеологій: крайнього правого, крайнього лівого та радикального ісламу. На жаль, саме антисемітизм є однією з небагатьох точок дотику практично всіх радикальних організацій та ідеологій», - написав Борис Ложкін.

В ході дводенного засідання Виконавчий комітет розглянув доповіді генерального директора WJC і виконавчого віце-президента Роберта Сінгера та скарбника WJC Челли Сафри, голови Комітету громадської безпеки WJC Мері Клюк, співголови Ради з питань політики WJC і голови Комітету з перевірки повноважень Роберта Гута, голови WJC Ізраїлю Гада Аріелі, президента Американського єврейського конгресу Адріана Вертхеіна і президента єврейського конгресу Євразії Михаїла Мірілашвілі.

Рада Ізраїлю з міжнародних відносин, який діє під егідою Всесвітнього єврейського конгресу, також провела панельну дискусію про останні події в сирійському конфлікті, іранській ядерній угоді і на Близькому Сході.

«Вже на наступному засіданні планую представити доповідь про стан і проблеми єврейської громади України», - написав Борис Ложкін.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА