08:26 05.06.2018

Остаточна версія закону про Антикорупційний суд надійде до ВР у четвер після засідання профільного комітету в середу

2 хв читати
Остаточна версія закону про Антикорупційний суд надійде до ВР у четвер після засідання профільного комітету в середу

Остаточна версія законопроекту про Антикорупційний суд надійде до Верховної Ради 7 червня після засідання профільного комітету парламенту напередодні в середу, зазначає лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

"У середу, 6 червня, після того, як буде розглянуто більшість поправок до цього закону, найімовірніше відбудеться ще одне засідання профільного комітету, який і ухвалить рішення з цього питання. І тоді всі фракції парламенту отримають письмово ці речі, проаналізують і приймуть рішення до ранку четверга", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок увечері.

А.Герасимов переконаний, що в четвер уранці парламент України проголосує за створення Антикорупційного суду. "Тому що це ініціатива президента України, вона підтримується Венеціанською комісією. Зараз ми увійшли до розгляду цього законопроекту, і в четвер уранці ми вийдемо на ухвалення рішення", - прогнозує він.

У свою чергу представник Кабінету Міністрів у парламенті Вадим Денисенко (фракція "Блок Петра Порошенка") зазначив, що на сьогодні в парламенті наразі немає остаточної редакції законопроекту про Антикорупційний суд.

"Так, ми йдемо в одному напрямку, але ми не розуміємо, насправді, якою буде остаточна редакція, в якій ці правки будуть винесені комітетом до сесійної зали. Комітет перед цим збирався, прийняв усі правки, які були, окрім двох найбільш важливих. Було вирішено винести їх за дужки і спеціально відкласти на останній момент перед голосуванням, щоб мати можливості для дискусії", - зазначив В.Денисенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА