08:00 05.06.2018

Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗС України по всій лінії зіткнення

2 хв читати
Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗС України по всій лінії зіткнення

За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, в тому числі 10 разів із застосуванням важкого озброєння, повідомляє прес-центр штабу Операції.

"За минулу добу ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалася на колишньому рівні. Російсько-окупаційні війська 30 раз вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, з них 10 разів застосовували артилерію і міномети", - йдеться у зведенні станом на 7:00 вівторка, оприлюдненому на сторінці ООС в Фейсбук.

Як зазначається, бої тривали поблизу населених пунктів Кримське і Новотошківське в Луганській області. На Горлівському напрямку - біля населеного пункту Зайцеве.

Також не припиняються бойові дії і на Донецькому напрямку поблизу Авдіївки, Пісків, Красногорівки, Мар'їнки і Новотроїцького. На Маріупольському напрямку - довкола населеного пункту Лебединське.

У прес-центрі штабу відзначили, що бойовики продовжували обстрілювати цивільні об'єкти.

"Так, увечері 4 червня близько 21.00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію (ДФС). Обслуговуючий персонал був змушений ховатися в бомбосховищі, і залишився чергувати на об'єкті другу добу. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється", - відзначили в звіті прес-центру.

Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає.

За даними української розвідки, двох бойовиків знищено і шістьох поранено.

Як повідомлялося, 4 червня під час потужного бою в районі Донецької фільтрувальної станції, персонал переховувався в бомбосховищі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА