14:39 02.06.2018

Двоє українських військових поранені в суботу в районі ООС на Донбасі

1 хв читати
Двоє українських військових поранені в суботу в районі ООС на Донбасі

 У районі проведення операції об'єднаних сил на Донбасі бойовики з початку суботи вчинили 9 обстрілів позицій українських сил, двоє українських військовослужбовців були поранені ворожими снайперами, повідомили в Міністерстві оборони України.

"Починаючи з опівночі і до 11.00 вже зафіксовано 9 прицільних ворожих обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Ворожі вогневі провокації із застосуванням гранатометів різних типів, кулеметів і стрілецької зброї спостерігалися переважно на донецькому напрямку в районі н.п. Гнутове, Тарамчук, Лебединське, Широкине, Водяне, Павлопіль і шахти "Бутівка", - цитує полковника Олександра Мотузяника прес-центр Міністерства оборони України у суботу.

Унаслідок бойових дій вранці в суботу на донецькому напрямку від вогню ворожих снайперів дістали поранень двоє українських військовослужбовців. "Вони були оперативно евакуйовані до медичних закладів. Стан здоров'я обох захисників – важкий", - поінформував О.Мотузяник.

Крім того, ворожий обстріл із мінометів калібру 82 мм було зафіксовано по українських позиціях біля н. п. Новотошківське на луганському напрямку.

"Підрозділи об'єднаних сил надійно тримають оборону і пригнічують ворожу вогневу активність", - сказав представник Міноборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА