22:05 01.06.2018

Порошенко відкрив фестиваль класичної музики Odessa Classics в Одеському оперному

1 хв читати
Порошенко відкрив фестиваль класичної музики Odessa Classics в Одеському оперному

Президент України Петро Порошенко відкрив міжнародний фестиваль Odessa Classics в Одеському національному академічному театрі опери та балету, передає кореспондент "Інтерфакс-Україна".

"Я хотів би подякувати всім, хто долучився до організації цього авторитетного фестивалю. Я впевнений, що кращого фестивалю, аналога точно не існує в Україні. І складно знайти в світі", - підкреслив президент рівень фестивалю.

Також під час свого виступу П.Порошенко згадав оперного співака, героя України, який загинув на сході України Василя Сліпака.

Міжнародний фестиваль Odessa Classics - наймасштабніший фестиваль класичної музики в Україні. Цього року він триватиме 10 днів. У рамках фестивалю в Україну вперше приїде Берлінський Камерний оркестр, щоб зіграти три концерти. Серед інших хедлайнерів фестивалю - скрипалі Максим Венгеров і Робі Лакатош, провідний піаніст Австрії Штефан Владар, найвідоміший бразильсько-швейцарський віолончеліст Антоніо Менезес, швейцарський кларнетист-віртуоз Дмитро Ашкеназі та інші.

Крім того, в програмі фестивалю виставки, літературні та кіно-зустрічі і опен-ейр концерт на Потьомкінських сходах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА