16:11 28.05.2018

Поліція кваліфікувала загибель дитини під час обстрілу бойовиками селища Залізного на Донбасі як теракт

1 хв читати
Поліція кваліфікувала загибель дитини під час обстрілу бойовиками селища Залізного на Донбасі як теракт

Співробітники Національної поліції України кваліфікували загибель 15-річної школярки під час артилерійського обстрілу бойовиками селища Залізного, що поблизу Торецька, за статтею КК України "Терористичний акт".

"15-річна дівчинка в цей час перебувала у власному дворі. Снаряд розірвався за 3 м від неї і не залишив жодного шансу вижити. Розпочато кримінальне провадження... На місці працює слідчо-оперативна група Торецького відділення поліції. Попередньо факт кваліфіковано за ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - повідомляє в понеділок вдень прес-служба ГУ Нацполіції України в Донецькій області.

Раніше про те, що в результаті артилерійського обстрілу бойовиками селища Залізного Донецької області загинула неповнолітня дівчинка, повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні в ході обстрілів бойовиками мирного селища Залізного (Торецьке) загинула неповнолітня дівчинка. Дитина вийшов у двір, де була убита осколком ворожого снаряду. На місці працює слідчо-оперативна група поліції", - написав В.Аброськін на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у понеділок.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський уточнив, що НП сталася в селищі Залізному поблизу Торецька. За його словами, загинула 15-річна дівчинка - учениця 9 класу ЗОШ №7.

"Дитина була у дворі своєї бабусі в той час, коли туди прилетів крупнокаліберний снаряд, випущений з рашистських позицій", - написав П.Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА