08:48 25.05.2018

Порошенко доручив Полтораку представити проект змін у реформі щодо забезпечення житлом військовослужбовців

1 хв читати
Порошенко доручив Полтораку представити проект змін у реформі щодо забезпечення житлом військовослужбовців

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони України Степану Полтораку представити проект і подати на затвердження зміни в реформі щодо забезпечення житлом військовослужбовців.

"Це позиція принципова. Я хочу почути різні варіанти, різні думки, і ми не можемо залишатися заручниками радянської системи, яка фактично є "never-ending story" (нескінченною історією - ред.), коли людині, яка приходить на службу, ніхто не гарантує , що її права будуть враховані", - цитує П.Порошенка прес-служба президента України в четвер.

Глава держави наголосив на необхідності забезпечення прозорості та ефективності цієї реформи.

П.Порошенко в четвер також ознайомився з перебігом реалізації програми будівництва житла для учасників АТО у Львівській області.

"Згідно з планом забудови на 2018 рік на території військового містечка в селі Старичі Львівської області планується побудувати 8 двоповерхових гуртожитків на 125 місць, один житловий будинок на 64 квартири, 2 чотириповерхові гуртожитки на 254 місця, одну чотириповерхову казарму на 800 місць і три одноповерхові будівлі на 300 місць. Зокрема, двоповерхові казарми розраховані на 125 ліжко-місць, на кожному поверсі буде розміщено 6 житлових блок-секцій і кухню", - сказано в повідомленні

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА