14:29 24.05.2018

Суд залишив Рубана під вартою

2 хв читати
Суд залишив Рубана під вартою

У четвер колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва залишила без задоволення апеляційну скаргу, подану в інтересах керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана і залишила в силі рішення суду першої інстаціі про його арешт.

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 4 травня 2018 року залишено без без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Рубана В.В., - без задоволення", - повідомляє прес-служба Апеляційного суду столиці у четвер увдень.

В.Рубана підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.14 ч.3 ст.258 ( "Терористичний акт"), ч.1 ст.263 ( "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами") Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, В.Рубана було затримано 8 березня 2018 року на КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї, яку він віз з окупованої території на підконтрольну частину України.

Українські правоохоронці підозрюють В.Рубана в підготовці збройних нападів на вищих посадових осіб держави, в підготовці теракту із застосуванням зброї та вчиненням вибухів, які могли становити небезпеку для життя і здоров'я людей.

За версією слідства, В.Рубан планував "із використанням мінометів, гранатометів стрілецької зброї та вибухових пристроїв здійснити збройний напад на житло державних діячів, політичних лідерів, зокрема: Петра Порошенка, Арсена Авакова, Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова та інших з метою їх вбивства".

9 березня Шевченківський райсуд Києва заарештував В.Рубана терміном на два місяці до 6 травня. 4 травня суд продовжив термін арешту на 2 місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА