07:19 21.05.2018

Поблизу патрулів в районі Золотого стався вибух

2 хв читати
Поблизу патрулів в районі Золотого стався вибух

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ в неділю зафіксувала вибух за 300-500 метрів від патрулів на ділянці розведення сил і засобів у районі Золотого на Луганщині, повідомляється в звіті СММ ОБСЄ.

Як зазначається, 20 травня об 11:04 два патруля СММ у складі десяти співробітників Місії на чотирьох броньованих автомобілях перебували на відстані приблизно 20 метрів на південь від блокпоста збройних формувань, розташованого на ділянці розведення сил і засобів в районі н. п. Золоте (підконтрольне уряду, 60 км на захід від Луганська).

З автомобілів вийшли всі члени патрулів, п'ятеро з них розмовляли з двома неозброєними членами збройних формувань. Окрім того, вони бачили ще від 5 до 8 членів збройних формувань, які пересувалися навколо блокпоста на ділянці розведення.

"Об 11:06 члени патрулів почули вибух невизначеного походження за 300-500 метрів на північ (за оцінкою, у межах ділянки розведення сил і засобів)", - йдеться в повідомленні.

У звіті також відзначається, що СММ раніше зафіксувала зенітну установку (ОУ-23, 23 мм) приблизно в 10 метрах на північний захід від згаданого блокпоста на ділянці розведення.

Обидва патрулі негайно покинули цей район і благополучно повернулися до своїх баз у н. п. Сєверодонецьк (підконтрольний уряду, 74 км на північний захід від Луганська) та н. п. Кадиївка (кол. Стаханов, непідконтрольний уряду, 50 км на захід від Луганська) відповідно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА