11:53 13.05.2018

ФСБ РФ підтвердила затримання в Азовському морі двох українських рибалок

1 хв читати
ФСБ РФ підтвердила затримання в Азовському морі двох українських рибалок

Федеральна служба безпеки РФ підтвердила затримання в Азовському морі судна з двома рибалками без документів, які, імовірно, є громадянами України. Про це агентству "Інтерфакс" 12 травня повідомили в прес-службі прикордонного управління ФСБ Росії по Краснодарському краю.

Наголошується, що 10 травня в акваторії Азовського моря російські прикордонники виявили маломірне судно з двома рибалками на борту, які, за версією російських правоохоронців, незаконно ловили рибу, в тому числі і осетра, занесеного до Червоної книги.

За словами представника ФСБ, судно і рибалок доставили в порт Єйська.

Як стало відомо 11 травня, в акваторії Бердянська (Запорізька область) рятувальники ДержНС України почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які 10 травня о 5:30 ранку вийшли в Азовське море на катері "Амур" з території бази відпочинку "Іскра", однак через добу додому не повернулися.

Пізніше з'явилася інформація, що двоє рибалок з Бердянська, зниклих в Азовському морі, імовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і знаходяться в Єйську.

Мешканка України отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка та його товариша, і що зараз вони перебувають в Єйську Краснодарського краю РФ.

12 травня в МЗС України заявили, що російська сторона відмовляється надавати інформацію Україні про ймовірне затримання українських рибалок. До Єйська вирушив український консул.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА