07:41 08.05.2018

У проекті оборонного бюджету США на 2019 передбачено виділення Україні допомоги на $ 250 млн

1 хв читати
У проекті оборонного бюджету США на 2019 передбачено виділення Україні допомоги на $ 250 млн

У проекті оборонного бюджету США на 2019 рік передбачено виділення Україні допомоги в питанні безпеки в розмірі $ 250 млн, в тому числі $ 50 млн виключно для надання летальних видів озброєння оборонного характеру, повідомило посольство України в США.

"Комітет з питань збройних сил Палати представників Конгресу США представив проект закону про "Бюджет США на 2019 на потреби національної оборони". Сума коштів, яку пропонується виділити для політики безпеки допомоги Україні, в тому числі летальних видів озброєння, визначена в обсязі $ 250 млн, що на $ 100 млн більше, ніж Комітет пропонував надати в поточному бюджетному році", - сказано в повідомленні на сторінці посольства в Фейсбук у ніч на вівторок.

Як інформує українське посольство, $ 50 млн із зазначеної суми пропонується направити виключно для надання летальної зброї оборонного характеру.

"Законопроект повинен бути узгоджений з версією, підготовленою Сенатом, і проголосований обома палатами Конгресу перед подачею на підпис президенту США", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА