09:00 06.05.2018

Рятувальники контролюють ситуацію з пожежею на території арсеналу в Балаклії

1 хв читати
Рятувальники контролюють ситуацію з пожежею на території арсеналу в Балаклії

Станом на 7:00 неділі на території військової частини в місті Балаклія (Харківської обл.) триває тління сухої трави, вибухів боєприпасів не спостерігається, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

"Станом на 7 годину 6 травня ситуація контрольована, місцями помітно незначне тління. Вибухів боєприпасів не спостерігається. Авіацією ДСНС 5 травня здійснено 19 скидів води (з початку робіт 42 скиди)", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю вранці.

Рятувальники зазначили, що до ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 82 чол. і 15 одиниць техніки, у тому числі від ДСНС - чотири людини особового складу, одна одиниця техніки і вертоліт МІ-8 з водозливним пристроєм.

"На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з головою Балаклійської районної державної адміністрації С.Масельским. Ситуація знаходиться під контролем ДСНС", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 3 травня 2018 року в місті Балаклія на технічній території військового арсеналу Міністерства оборони виникло загорання сухої трави з подальшими одиночними вибухами боєприпасів. Жертв і постраждалих немає.

О 8:40 4 травня пожежу локалізовано на площі близько 35 га.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА