16:52 03.05.2018

У Дарницькому районі Києва на автостоянці сталася стрілянина, поранений працівник СБУ

2 хв читати

У Дарницькому районі Києва на автостоянці стався конфлікт між невідомими і комісією у складі працівників Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, КП "Київпарктранссервісу" та співробітника спецслужби, внаслідок чого один чоловік отримав вогнепальне поранення в ногу.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації поліції Києва, о 13:35 до чергової частини надійшла інформація, що на вул. Вишняківській сталася бійка і було чути постріл.

"Встановлено, що за цією адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" та оперативник спецслужби. На місці між ними та невідомими розпочався конфлікт", - йдеться в повідомленні.

У результаті інциденту, за інформацією поліції, двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. "Попередньо, у потерпілих забої різних частин тіла та в одного - поранення в ногу", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи районного і головного управлінь поліції. Правоохоронці опитують свідків та з'ясовують усі обставини події.

Відомості зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події.

У свою чергу народний депутат із фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що в четвер близько 14:30 в Дарницькому районі столиці на парковці на вул. Вишняківській, 1б був поранений працівник СБУ, з огляду на що в Києві введено план "Перехоплення".

"Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, перебувають 4-5 осіб кавказької зовнішності, озброєні", - написав нардеп.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству "Інтерфакс-Україна", що поранення отримав співробітник СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник прем'єра Словаччини вірить, що життя Фіцо більше не перебуває під загрозою

ВИБУХИ У ХАРЬКОВІ – МЕР МІСТА

Португалія візьме участь у Саміті миру в Швейцарії

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 48 авіаударів по Україні - Генштаб ЗСУ

За добу відбулося 140 бойових зіткнень, втрати окупантів склали близько 890 осіб - Генштаб ЗСУ

Українські війська продовжують виконувати оборонні та стабілізаційні заходи у Вовчанську, ворог зазнав значних втрат - Генштаб ЗСУ

Унаслідок обстрілу Степногірська Запорізької області постраждали 3 людини - голова ОВА

Нам потрібна максимальна присутність на Саміті миру лідерів Заходу й Глобального Півдня - зустріч Єрмака з президентами Євроради та Єврокомісії

Війська РФ за минулий день здійснили 37 обстрілів 10 громад Сумської області, одна людина загинула, одна поранена

Блінкен не виключає можливості зустрічі Зеленського і Байдена протягом наступних тижнів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА