07:54 03.05.2018

Рецидивіст, засуджений за педофілію, постане перед судом

1 хв читати
Рецидивіст, засуджений за педофілію, постане перед судом

Дергачівська місцева прокуратура Харківської області направила до райсуду обвинувальний акт щодо 45-річного рецидивіста, підозрюваного у викраденні 9-річного хлопчика і згвалтуванні 13-річного підлітка.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, чоловікові інкримінується насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, незакінченому замаху на насильницьке задоволення статевої пристрасті і викрадення дитини (ч.3 ст.153, ч.3 ст.15 ч.3 ст.153, ч .2 ст.146 КК України).

"Максимальна санкція статей передбачає 15 років позбавлення волі. Зараз на вимогу прокуратури чоловік знаходиться під вартою", - йдеться в повідомленні.

За даними досудового розслідування, в лютому в одному з сіл району чоловік схопив на дитячому майданчику учня 4-го класу місцевої школи, натягнув йому на обличчя шапку, закрив рот, щоб не кричав, і став тягнути в сторону лісосмуги. Але батько дитини побачив це і відразу кинувся на допомогу. Він звільнив сина, затримав викрадача і викликав поліцію.

За кілька днів до того чоловік скоїв аналогічний злочин в сусідньому селі щодо 13-річного підлітка. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, підозрюваний затягнув хлопчика в лісосмугу і зґвалтував його.

Раніше підозрюваний двічі був засуджений за вчинення подібних злочинів (у 1998 і 2006 р.р.) і в жовтні минулого року звільнився з місць позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих у Харкові сягнула 25 - Терехов

На Львівщині під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилася на дитину - ДСНС

У с. Веселе на Херсонщині через скидання вибухівки з дрона постраждали двоє людей

Росіяни атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе та артилерією - голова ОВА

В Одесі знову чути вибух, повідомив мер

У Києві на Броварському проспекті в ДТП загинула дитина, вагітна жінка і чоловік у важкому стані в лікарні - прокуратура

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 19, із них четверо у важкому стані - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки в Одесі збільшилася до п'яти осіб, пошкоджено цивільну інфраструктуру - ОВА

На Донеччині внаслідок російських обстрілів загинули три людини, двоє поранені - голова ОВА

Після атаки на Одесу вже відомо про трьох постраждалих - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА