10:58 02.05.2018

Прокуратура вимагає заарештувати підозрюваного в смертельній ДТП поблизу Харкова

1 хв читати
Прокуратура вимагає заарештувати підозрюваного в смертельній ДТП поблизу Харкова

Прокуратура вимагає обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 41-річному водію Toyota Land Cruiser, підозрюваному в смертельній ДТП на автодорозі Харків-Старий Салтів.

Як повідомляє прес-служба прокуратури в Харківській області, у вівторок увечері внаслідок лобового зіткнення автомобіля Chevrolet Corvette з позашляховиком Toyota Land Cruiser загинув 22-річний водій спортивного авто. Його пасажира 22-річну жінку з численними травмами госпіталізували до лікарні. Нині загрози її життю немає.

"Чоловіка (водія Toyota Land Cruiser - ІФ) затримано за статтею 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Протягом 72 годин йому оберуть запобіжний захід. Прокуратура вимагає тримання під вартою", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Автоблогер Роман Алексенко написав в Instagram, що винуватець ДТП є працівником МВС. Загиблий - блогер, відомий під ніком amigo_s_. На своїй сторінці в Instagram він розміщував фото, пов'язані зі спортивними автомобілями та автосервісом.

У відділі комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області причетність учасника ДТП до органів поліції спростували.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, підозрюваний - колишній працівник ДАІ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА