22:08 01.05.2018

Прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно вивезти самовар 1870 року

1 хв читати
Прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно вивезти самовар 1870 року

Прикордонники затримали росіянина, який намагався незаконно вивезти з України самовар 1870 року виготовлення, який, ймовірно, має історичну та культурну цінність, повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками митної служби під час оформлення автомобіля "Mitsubishi" російської реєстрації зафіксували в багажному відділенні старовинний самовар 1870 року виготовлення. Громадянин РФ прямував зазначеною іномаркою на виїзд з України через пункт пропуску "Бачівськ".

Окрім того, вчора ввечері до пункту пропуску "Нові Яриловичі" на виїзд з України через "зелений коридор" прибув автомобіль "Volkswagen" української реєстрації під керуванням громадянина України. Військовослужбовці під час поглибленого огляду виявили в автомобілі п'ять церковних книг, датованих 1900 роком.

Представники Державної фіскальної служби України в установленому порядку вилучили всі знайдені предмети і направили на експертизу для встановлення історичної та культурної цінності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА