07:36 30.04.2018

На держкордоні затримано іноземців, які тривалий час проживали в Україні за підробленими документами

1 хв читати
На держкордоні затримано іноземців, які тривалий час проживали в Україні за підробленими документами

При перетині державного кордону на Харківщині поліцейські затримали подружжя іноземців, які користувалися паспортами з підробленими печатками і нелегально проживали в Україні, повідомили в Нацполіції України в Харківській області.

"Громадян Киргизії, 32-річну жінку та 41-річного чоловіка, викрили у скоєнні злочину працівники Дергачівського відділу поліції. (...) Поліцейські з'ясували, що іноземці мають паспорти з позначками у вигляді відбитків кліше штампа про перетин державного кордону України, які не відповідають встановленому зразку. Подружня пара проживала на території України нелегально. Тимчасово вони жили в Харкові", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у неділю.

Іноземців зупинили правоохоронці під час проходження паспортного контролю на міжнародному автомобільному пункті пропуску "Гоптівка" (Харківська обл.).

Відомості про пригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підробка документів) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання до 2 років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА