12:38 29.04.2018

Прикордонники затримали на кордоні з Молдовою викрадений у Греції автомобіль

1 хв читати
Прикордонники затримали на кордоні з Молдовою викрадений у Греції автомобіль

Українські прикордонники Сумського і Подільського загонів в суботу 28 квітня, вилучили та передали Нацполіції два транспортні засоби, які перебували в міжнародному розшуку, повідомляє відділ комунікацій зі ЗМІ адміністрації Державної прикордонної служби України.

"Викрадене авто виявили по базі даних Інтерполу вчора прикордонники Подільського загону. Авто, за кермом якого був громадянин Молдови, зупинили в пункті пропуску "Слов’яносербка" під час в'їзду в Україну. Встановлено, що автомобіль "Фольксваген" 1994 р. в. молдовської реєстрації викрадений у Греції", – йдеться в повідомленні, оприлюдненому прикордонвідомства в неділю.

Крім того, у суботу в пункті пропуску "Юнаківка" на кордоні з РФ під час прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу на автомобіль "Деу" 2014 р. в. української реєстрації. "Під час перевірки прикордонники встановили, що громадянин України їхав у Росію на авто, яке розшукували українські правоохоронні органи", – йдеться в повідомленні.

Наразі транспортні засоби передано в Національну поліцію, за цими фактами повідомлено Українське бюро Інтерполу в м. Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА