19:21 28.04.2018

У будинку на Городецького в центрі Києва виникла пожежа, ніхто не постраждав

1 хв читати
У будинку на Городецького в центрі Києва виникла пожежа, ніхто не постраждав

Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла в квартирі на верхньому поверсі будинку по вул. архітектора Городецького, 9, в центрі Києва, постраждалих немає, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" керівник прес-служби Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Києві Світлана Водолага.

"Повідомлення про пожежу надійшло о 14.30. Прибулі на місце рятувальники встановили, що горить квартира на 6-му поверсі 6-поверхового будинку. Оскільки власники квартири зробили на даху другий поверх квартири, то вогонь дерев'яними перекриттями поширився на другий поверх цієї квартири", - розповіла С.Водолага.

За її даними, о 15.30 пожежу площею 70 кв.м локалізовано, а о 15.52 - повністю ліквідовано.

"Жертв і постраждалих в результаті пожежі немає, причину пожежі встановлюють правоохоронні органи", - зазначила керівник прес-служби

На місці працювали 8 одиниць техніки та 35 чоловік особового складу.

У повідомленні ГУ ДСНС в Києві на сторінці в Фейсбук також відзначається, що завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося запобігти поширенню полум'я на дах будівлі.

Внаслідок пожежі згоріли меблі, особисті речі та інші предмети домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю в квартирі.

Будинок на вул. архітектора Городецького, 9, в Києві побудований на початку XX ст. купцем першої гільдії Львом Гінзбургом (відомий як Будинок Гінзбурга, а також як Київський Париж), є пам'яткою архітектури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА