08:06 27.04.2018

Джина Хаспел офіційно стала першою жінкою-очільницею ЦРУ

1 хв читати
Джина Хаспел офіційно стала першою жінкою-очільницею ЦРУ

Заступник глави Центрального розвідувального управління (ЦРУ) США Джина Хаспел стала виконуючою обов'язки директора відомства після того, як колишній глава Майк Помпео був затверджений американським сенатом на посаду держсекретаря Сполучених Штатів. Про це повідомляє прес-служба ЦРУ в Twitter.

В опублікованій від імені Хаспел заяві йдеться, що вона повністю готова спільно працювати з президентом країни Дональдом Трампом і держсекретарем. При цьому вона привітала Помпео з призначенням на нову посаду.

"Під час перехідного періоду я попросила співробітників ЦРУ як і раніше бути зосередженими на нашій життєво важливій ​​місії і робити все можливе для постачання розвідувальних даних керівництву країни, щоб Америка була сильною і захищеною", - заявила Хаспел. Вона додала, що для неї є честю очолити ЦРУ в настільки критичний час.

26 квітня сенат США затвердив Майка Помпео новим американським держсекретарем. Таким чином, він став 70-м главою Держдепу. Пізніше Помпео приступив до своїх нових обов'язків.

Центральне розвідувальне управління було створено в 1947 році. До цього його очолювали тільки чоловіки.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА