13:38 26.04.2018

Точку неповернення в процесі реформ Україна ще не пройшла - Точку неповернення в процесі реформ Україна ще не пройшла - Дюмон

1 хв читати
Точку неповернення в процесі реформ Україна ще не пройшла - Точку неповернення в процесі реформ Україна ще не пройшла - Дюмон

Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон вважає, що точку неповернення в процесі реформ Україна ще не пройшла, тому необхідно продовжувати реформування держави.

"Це питання, яке всіх нас цікавить протягом останніх років: чи було вже пройдено точку неповернення (в процесі реформ - ІФ)? Думаю, на жаль, поки що ні", - сказала І.Дюмон у спільному з послом Німеччини в Україні Ернстом Райхелем інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Вони (українці - ІФ) бачать, що Україна ще не пройшла точку неповернення. І це лякає. Вони не бачать поліпшень у повсякденному житті, але знають, що ситуація може й погіршитися. Ось чому ці останні реформи такі важливі, особливо Антикорупційний суд, щоб показати: так, ми справді досягнемо цього", - уточнила дипломат.

І.Дюмон зазначила, що перш ніж результати реформ стануть відчутні для населення, має минути час.

Посол Німеччини також додав, що практично кожна людина в Україні зазнала фінансових втрат через конфлікт із Росією і більш ранніх помилок українських лідерів. "Згадайте час років 10 тому, коли в усіх були валютні кредити, і люди втратили багато грошей через це. Фундаментальні помилки керівників, зроблені тоді, мають великий ефект до сьогодні", - пояснив Е.Райхель.


Повний текст інтерв'ю послів Німеччини та Франції в Україні Е.Райхеля і І.Дюмон буде розміщено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

Суд заарештував намісника Святогірської лаври на 60 діб

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА