09:47 25.04.2018

До 10 зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

2 хв читати
До 10 зросла кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі

Кількість загиблих в смертельній ДТП у Кривому Розі зросла до 10 осіб, ще 13 постраждалих досі перебувають у лікарні, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

"Сьогодні вранці в лікарні м. Кривий Ріг помер ще один пасажир маршрутного таксі – чоловік 1959 року народження", – йдеться в розміщеному в середу вранці на сторінці обласного главку поліції в соцмережі Фейсбук повідомленні.

Як повідомлялося, о 5:53 вівторка, 17 квітня, в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" та легковий автомобіль "Mazda 6".

За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. "Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу в район Соцмісто. В цей час вулицею Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора проїжджав перехрестя легковик Mazda, який протаранив громадський транспорт. "Бусик" відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса "Арселорміттал", – повідомляє сайт 1tv.kr.ua.

У поліції раніше інформували, що на місці ДТП працюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області. "За фактом резонансного ДТП в м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК", – поінформували в правоохоронному відомстві.

Ч. 3 ст. 286 КК України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, — караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину водієві автомобіля "Mazda", який є одним з учасників ДТП.

Суд Дніпра обрав винуватцю аварії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на термін 60 діб без можливості внесення застави. Нині підозрюваний у зв'язку зі станом здоров'я перебуває в лікарні Кривого Рогу під конвоєм.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА