17:11 24.04.2018

Генштаб ЗСУ та Міноборони виступають за збільшення фінансування охорони та облаштування арсеналів

1 хв читати
Генштаб ЗСУ та Міноборони виступають за збільшення фінансування охорони та облаштування арсеналів

Генеральний штаб Збройних Сил України та Міністерство оборони ратують за збільшення фінансування охорони та облаштування арсеналів до 800 млн грн на рік, повідомив т. в. о. начальника Центрального управління безпеки військової служби ЗСУ Володимир Яцків.

На брифінгу у вівторок у Києві він нагадав, що на 2018 рік уряд виділив на ці потреби 500 млн грн, з яких 330 млн грн - на будівництво залізобетонних обсипних сховищ.

"Генштаб і Міноборони проводять організаційну роботу щодо внесення змін до Програми живучості з метою збільшення фінансування до 800 млн грн на рік, що дасть змогу прискорити темпи будівництва сховищ та інфраструктури місць зберігання боєзапасів", - розповів В.Яцків.

Він зазначив, що вже розроблено відповідну проектну документацію на будівництво таких сховищ і реконструкцію арсеналів, згідно з якою заплановано будівництво 135 сховищ.

"Реконструкція арсеналів відповідно до розробленої документації складається з трьох черг, розрахованих на загальну тривалість виконання робіт протягом 34 місяців", - сказав він.

За словами В.Яцківа, орієнтовна вартість реконструкції одного арсеналу становить понад 1 млрд 245 млн грн. Кількість арсеналів у країні він не уточнив.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА