16:17 24.04.2018

Злодія в законі "Тенго Пітерського" укотре видворили з України

1 хв читати
Злодія в законі "Тенго Пітерського" укотре видворили з України

Правоохоронці видворили з України громадянина Грузії, злодія в законі на прізвисько "Тенго Пітерський", повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Згідно з повідомленням, працівники карного розшуку столичної поліції отримали оперативну інформацію, що кримінальний авторитет, якого вони затримували в 2017 році і видворили на його батьківщину, повернувся і перебуває в Дніпрі. Правоохоронці затримали його в Дніпрі.

35-річний громадянин Грузії, відомий у кримінальному світі як злодій у законі на прізвисько "Тенго Пітерський", був коронований у 2014 році в Санкт-Петербурзі. Він неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, зокрема за замах на вбивство.

"Встановлено, що "Тенго Пітерський" прибув у 2018 році в аеропорт "Бориспіль", після чого вирушив у місто Дніпро. Чоловік, якому офіційно заборонено перетинати кордон нашої держави, змінив прізвище і прилетів із новим паспортом. В Україні "Тенго Пітерський" зустрічався з колегами із кримінального світу, намагався перерозподілити сфери впливу. Згідно з оперативною інформацією, злодія в законі цікавили всі напрями криміналу - пограбування та незаконні заволодіння автомобілями", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

У повідомленні зазначено, що працівники київської поліції провели "Тенго Пітерського" "у примусову подорож назад до Туреччини". Вирішується питання про заборону в'їзду йому на територію України терміном на три роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА