19:15 21.04.2018

У зоні АТО в суботу зафіксовано 31 обстріл, двоє поранених

1 хв читати
У зоні АТО в суботу зафіксовано 31 обстріл, двоє поранених

Бойовики в зоні АТО на Донбасі з початку доби станом на 18:00 суботи 31 раз обстріляли позиції Збройних сил України, один український військовослужбовець поранений, ще один отримав бойову травму, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

На Донецькому напрямку зі 120 мм мінометів і танкової зброї бойовики обстріляли опорні пункти в районі Павлополя і Пищевика. Також міномети калібру 120 мм застосували по захисниках Водяного та Новотроїцького, гранатомети і стрілецьку зброю - в районі Авдіївки, Гнутового, Водяного і Невельського, великокаліберні кулемети - неподалік Пищевика, Новотроїцького, Черненка і Талаківки.

Крім цього, в Павлополі і Талаківці незаконні збройні формування застосували БМП, стрілецьку зброю - поблизу Красногорівки, Лебединського та Шахти "Бутівка", а по захисниках Павлополя і Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики застосували заборонені 120 мм по українських позиціях поблизу Новоолександрівки, Катеринівки і Зайцевого. З мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по захисниках Новоселівки, Луганського, Новгородського та Зайцевого. Також під вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї потрапили укріплення ЗС України біля Кримського, з гранатометів - неподалік Зайцевого, а великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - під Новоселівкою.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА