06:45 21.04.2018

В ООН заявили про брак коштів для надання гуманітарної допомоги Україні

1 хв читати
В ООН заявили про брак коштів для надання гуманітарної допомоги Україні

У гуманітарних агентств ООН є тільки 3% від $ 187 млн., необхідних для реалізації програми гуманітарної допомоги жителям південного сходу України в 2018 році. Про це заявив координатор гуманітарних програм ООН з питань України Ніл Уолкер, йдеться в повідомленні на сайті Управління з координації гуманітарних питань ООН.

За даними управління, в 2018 році 4,4 млн. чоловік постраждали внаслідок конфлікту на південному сході України або були змушені стати біженцями. Ще 3,4 млн людей потребують гуманітарної допомоги.

У грудні 2017 року продовольча і сільськогосподарська організація ООН оголосила про припинення постачання продуктів в Донбас через брак фінансування. Тоді Уолкер відзначав, що ООН планує підтримувати на південному сході України "обмежену присутність", принаймні до середини 2018 року, і продовжувати стежити за конфліктом в Донбасі. "Хоча Україна більше не з'являється на перших шпальтах газет, люди (там) як і раніше потребують нашої допомоги", - підкреслив координатор. Тоді ж ООН також зверталася із закликом до всіх людей допомогти зібрати в 2018 році $ 187 млн. для постраждалих від конфлікту в Донбасі, передавав Reuters.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА