20:13 20.04.2018

Суд заарештував без права застави водія Mazda - учасника смертельної ДТП у Кривому Розі

2 хв читати
Суд заарештував без права застави водія Mazda - учасника смертельної ДТП у Кривому Розі

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці без права внесення застави водію автомобіля Mazda, якого підозрюють у здійсненні ДТП із численними жертвами в Кривому Розі (Дніпропетровська обл.) 17 квітня, повідомляє інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на прес-секретаря поліції Дніпропетровської області Анну Старчевську.

"Взяли під варту строком на 60 днів, без права внесення застави", - повідомила А.Старчевська виданню в п'ятницю.

Таким чином суд задовольнив прохання прокурорів.

За інформацією видання, чоловіка у супроводі конвою та поліції доставили в Саксаганський суд, де згодом налагодили відеозв'язок з Бабушкінським судом Дніпра.

Адвокат водія Юрій Малиця попросив суддю зробити засідання закритим, тому що чоловік не хоче розголошувати подробиці свого стану здоров'я, і суддя Дмитро Яковлєв задовольнив його прохання. Надалі засідання проводилося в закритому режимі.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка, 17 квітня 2018 року, в м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів і вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль Mazda 6. За даними місцевих ЗМІ, автобус їхав по працівників одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну.

У Національній поліції інформували, що за фактом резонансної ДТП у м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

За станом на середу, 18 квітня, кількість загиблих у ДТП у Кривому Розі зросла до дев'яти, травми отримала 21 людина.

18 квітня прес-служба ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області повідомила, що правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру в скоєнні злочину водію автомобіля Mazda, який є одним з учасників ДТП.

"Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я затриманого він перебуває під конвоєм в одній із лікарень Кривого Рогу. Найближчим часом підозрюваного буде доправлено до суду для обрання йому запобіжного заходу", - поінформували в обласному главку поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА