09:00 19.04.2018

У Києві внесено зміни в роботу громадського транспорту на час проведення півмарафону 21-22 квітня

3 хв читати
У Києві внесено зміни в роботу громадського транспорту на час проведення півмарафону 21-22 квітня

У Києві під час підготовки та проведення півмарафону 21-22 квітня тимчасово змінено маршрути автобусів і тролейбусів, повідомляють у Київській міській державній адміністрації з посиланням на КП "Київпастранс".

"Від початку руху 21 квітня до 22:00 22 квітня 2018 на час підготовки і проведення спортивного заходу "Київський півмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marafon" вносяться зміни у роботу автобусів маршрутів №№62, 115. Про це повідомили в КП "Київпастранс", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку із закриттям руху транспорту на вул. Петра Сагайдачного, вул. Григорія Сковороди та Контрактовій площі змінили рух автобусів маршрутів №№62,115.

Рух автобусів маршруту №62 організовано від Ботанічного саду до вул. Петра Сагайдачного за звичайним маршрутом, далі - вул. Андріївська - вул. Набережно-Хрещатицька - Боричів узвіз - Володимирський узвіз, далі - за звичайним маршрутом.

Автобуси маршруту №115 курсуватимуть від залізничного вокзалу "Дарниця" до вул. Спаської за звичайним маршрутом, далі - вул. Волоська - вул. Іллінська - вул. Набережно-Хрещатицька, далі - за звичайним маршрутом.

22 квітня з 8:00 до 14:00 у зв'язку із проведенням спортивного пробігу за маршрутом: Контрактова площа - вул. Сагайдачного - Боричів узвіз - Набережне шосе (до Дніпровського узвозу) - Набережне шосе - вул. Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вул. Набережно-Рибальська - просп. Степана Бандери - Північний міст - вул. Труханівська - Парковий міст - Набережне шосе - Поштова площа - вул. Сагайдачного - Контрактова площа, рух автобусів маршрутів №№21, 62, 73, 114, 115, 157, 234 і тролейбусів маршрутів №№29, 30, 31, 34, 47 організовано зі змінами.

Автобуси маршрутів №№21, 157, 234 у напрямку Троєщини без заїзду на вул. Вербову.

Автобуси маршруту №73 у напрямку вул. Милославської трасою: ст. м. "Героїв Дніпра" - просп. Оболонський - просп. Степана Бандери - Північний міст - просп. Генерала Ватутіна - просп. Маяковського - вул. Каштанова - вул. Оноре де Бальзака, далі - за звичайним маршрутом.

Автобуси маршруту № 114 курсуватимуть на двох ділянках: від вул. Милославської до зал. ст. "Зеніт"; від залізничного вокзалу Центральний до стадіону "Динамо" ім. Лобановського;

Рух тролейбусів маршруту №29 організовано від станції метро "Дарниця" до вул. Милославської.

Рух тролейбусів маршруту №30 організовано на двох ділянках: від вул. Милославської до станції метро "Дарниця"; від вул. Кадетський гай до станції метро "Почайна" ("Петрівка").

Тролейбуси маршруту №31 курсуватимуть від вул. Милославської до станції метро "Дарниця".

Тролейбуси маршруту №34 від вул. Північної до просп. Степана Бандери.

Тролейбуси маршруту №47 від станції метро "Мінська" до просп. Степана Бандери.

Рух автобусів маршрутів №№21, 73, 101, 114, 150, 157, 234, 550 у напрямку ж/м Троєщина організовується правою смугою зустрічного напрямку просп. Степана Бандери, Північного мосту та просп. Генерала Ватутіна з відповідним скасуванням на цей час зупинок: "Ст. Генерала Ватутіна"; "Торговельно-розважальний комплекс"; "Парк "Дружби народів"; "Просп. Героїв Сталінграда"; "Вул. Йорданська".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

Кількість загиблих у Малоданилівській громаді зросла до п'яти осіб

Найближчими днями в Україні тепло, вдень до 21-26°

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА